Receptinformatie
In het weekend heb je tijd om wat uitgebreider te ontbijten. En dus mag er wat speciaals op tafel. Deze lekkere hartige eicups bijvoorbeeld!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Vet een muffinvorm met zes bakjes in met olie.
Snijd de champignons in heel kleine stukjes.
Snipper de sjalot. Dep de zongedroogde tomaatjes droog en snijd ze fijn.
Koken
Fruit de sjalot en bak de champignons en spinazie kort in de pan, tot de spinazie geslonken is. Zet het vuur uit.
Roer de zongedroogde tomaatjes, wat peper en zout en de kaas door het groentenmengsel. Verdeel direct over de ingevette muffinvorm.
Klop de eieren en verdeel ze over de zes muffinbakjes. Bak ongeveer 25 minuten in de oven, totdat het ei gaar is.
Serveren
Haal de eicups voorzichtig uit de muffinvorm.
Lekker met een geroosterde boterham erbij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.