De lekkerste gehaktballen in tomatensaus
Receptinformatie
Doe alle ingrediënten in een pan en laat ze 1 uur heel zachtjes koken. Roer af en toe wel even. Als je liever een gladde saus hebt, dan gebruik je de staafmixer, niet te lang anders wordt die te vloeibaar. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een grote omrande bakplaat in met olijfolie.
Meng en kneed gehakt, paneermeel , ei, mozzarella kaas, en knoflook in een middelgrote kom. Draai zo’n 12 gehaktballen hiervan. Als je dat kneden maar vies viest, kan je ook een schepijslepel gebruiken. Leg ze op de bakplaat en plaats de schaal in het midden van de oven.
Bak ze in 15 min. gaar.
Plaats voorzichtig de gehaktballetjes in de saus . Laat ze nog 10 minuten pruttelen
Kook ondertussen de spaghetti zoals omschreven op de verpakking.
Serveer spaghetti, saus en de gehaktballen en strooi wat Parmezaanse kaas eroverheen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.