Receptinformatie
Broccoli saai? Echt niet! In plaats van deze gewoon te koken, geef je hem een krokant en lekker smakelijk laagje in de oven. De kids zullen er gek op zijn!
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de bovenkant van de broccoli en snijd de roosjes een paar keer door (bewaar de stelen om bijv. broccolisoep mee te maken).
Koken
Meng de broccoliroosjes met de bloem.
Klop de eieren en roer de kaas en pesto erdoor. Haal de broccoliroosjes door het eimengsel.
Dip de broccoliroosjes in het paneermeel en leg ze met enige tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveren
Serveer als bijgerecht bij de maaltijd.
Lekker met kabeljauw of pangasiusfilet en gebakken rijst.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.