Receptinformatie
Met minder dan 5 ingrediënten een makkelijk, snel en feestelijk voorgerecht op tafel? Maak dan deze carpaccio van CRÜ courgette en gerookte zalm.
Voorbereiding
Was de courgettes en snijd ze heel dun met een mandoline.
Serveren
Leg een laag courgetteplakjes op het bord zodat het bord bedekt is. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gerookte zalm erover. Maak de carpaccio af door er nog 3 plakjes CRÜ courgette op de zalm te leggen. Breng op smaak met peper en een scheutje goede olijfolie.
Variatietip: Maak het geheel af door er een courgette-"bloem" op te leggen. Indien niet beschikbaar zou je ook het geheel kunnen garneren met eetbare bloemen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.