Receptinformatie
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Maak alle groenten schoon, snijd ze in ‘dipbare’ stukken of partjes. Rangschik ze in een schaal of zet ze in glaasjes.
Koken
Maak de bagna cauda, door de teentjes knoflook samen met de olijfolie, uitgelekte ansjovis, de room en azijn samen in een blender of met een staafmixer te pureren en verwarm deze op de BBQ (een laag vuur).
Serveren
Serveer de Crudités met bagna cauda als borrelhap of voorgerecht, heerlijk zomers met een glas wijn.
Ook lekker om broodsticks in te dippen!
Tip: zet het bakje met bagna cauda aan de zijkant op de BBQ, daar is de warmtebron het laagst.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.