Receptinformatie
Voorbereiding
Snipper de rode ui.
Snijd de komkommer in kleine blokjes.
Knip het bieslook in stukjes van 1-2 cm.
Pluk het muntblad af en snijd het in reepjes.
Laat de kaasblokjes uitlekken.
Breng in een waterkoker 1 liter water aan de kook.
Koken
Strooi de couscous in een zeef en hand de zeef in een net passende pan. Schenk het kokende water er over en laat de couscous een paar minuten wellen.
Haal de zeef uit het hete water en laat de couscous uitlekken. Roer het rul met een vork, voeg daarbij 1-2 eetlepels olie van de feta toe. Laat de couscous afkoelen.
Meng de dressing naar smaak met 1 of 2 teentjes knoflook uit de pers.
Meng de couscous luchtig met feta, bieten, ui, komkommer en verse kruiden en de dressing en voeg naar smaak zout en peper toe.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.