Receptinformatie
Echt super, deze combinatie van zoete tomaatjes, feta, boontjes en kruidige couscous. Opscheppen maar!
Voorbereiding
Was de cherrytomaten
Laat de flageolets uitlekken in een zeef.
Breek de feta in stukken.
Snijd de muntblaadjes in repen.
Koken
Doe de couscous in een grote kom, voeg 4 deciliter kokend water toe, verkruimel het bouillontablet erboven en roer de boter erdoor. Laat de couscous 5 minuten staan.
Bak intussen de tomaatjes op zacht vuur in 1 eetlepel olijfolie in 4 minuten zacht.
Roer de couscous los met een vork en schep er voorzichtig de tomaten, flageolets, feta en munt door.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
Direct serveren op een grote schaal.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.