Receptinformatie
Voorbereiding
Breng het water aan de kook.
Snijd de abrikozen in repen.
Meng in een kom de couscous met het komijnpoeder, kurkuma, abrikozen en rasp van de limoenschil.
Bewaar de limoen.
Snijd de radijsjes in vieren.
Snijd de komkommer in de lengte in vieren en vervolgens in blokjes.
Snijd de bosuitjes in dunne ringen en verkruimel de geitenkaas.
Koken
Schenk het kokende water op de couscous en dek af met een bord. Laat circa 10 minuten staan tot het vocht volledig in de couscous is getrokken.
Meng de radijsjes, komkommer, bosuitjes, geitenkaas, tuinbonen en een scheutje olijfolie door de couscous.
Pluk en snijd de blaadjes munt fijn en meng door de couscous.
Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de limoen in vieren.
Serveren
Verdeel de couscous met abrikozen en geitenkaas over de borden. Garneer met een partje limoen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.