Receptinformatie
Groentewafels! Wafels zien er zo leuk uit, die wil je altijd wel eten. Deze wafels zijn net even iets specialer: ze zitten bomvol groente!
Voorbereiding
Verwarm het wafelijzer.
Was en rasp de courgettes. Druk het vocht eruit door de courgetterasp in een schone theedoek te wikkelen en uit te wringen.
Koken
Meng de bloem en het ei. Voeg de geraspte courgette toe en meng goed door. Roer als laatste de kaas door het beslag en breng op smaak met peper en zout.
Vet het wafelijzer in met wat olie en bak 4 wafels van het beslag. Haal ze voorzichtig uit het ijzer.
Serveren
Je kunt de wafels op een bordje serveren met wat lekkere toppings erop, zoals roerei of hamblokjes.
Of je vouwt er een servetje omheen en eet ‘m lekker op het vuistje.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.