stomen

Coeur de Boeuf caprese

Receptinformatie

Groentengerecht
4 personen
Bijgerecht
5-10 min
Anderen vinden dit recept

Een lekker makkelijk bijgerecht dat perfect past bij een zelfgemaakte pasta of een zomerse barbecue. En de Coeur de Boeuf rijpt vanaf de binnenkant, dus reken maar op een bijzonder kleurenpalet op je bord.

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Verwijder het kroontje van de Coeur de Boeuf tomaten en snijd ze in plakken van tussen een halve en een hele centimeter. Snijd de mozzarella in plakken van een halve centimeter en laat ze even uitlekken.

Koken

Drapeer de plakken mozzarella en de plakken tomaat om en om op vier borden. Besprenkel met olijfolie. Scheur de blaadjes basilicum en drapeer ze over de salade. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren

Tip: Deze salade is ook heerlijk als burger! Leg een plak tomaat op de BBQ en beleg daarna een broodje met tomaat, mozarella en basilicum. Besprenkel met olijfolie en wat peper en zout.