Receptinformatie
Een lekker makkelijk bijgerecht dat perfect past bij een zelfgemaakte pasta of een zomerse barbecue. En de Coeur de Boeuf rijpt vanaf de binnenkant, dus reken maar op een bijzonder kleurenpalet op je bord.
Voorbereiding
Verwijder het kroontje van de Coeur de Boeuf tomaten en snijd ze in plakken van tussen een halve en een hele centimeter. Snijd de mozzarella in plakken van een halve centimeter en laat ze even uitlekken.
Koken
Drapeer de plakken mozzarella en de plakken tomaat om en om op vier borden. Besprenkel met olijfolie. Scheur de blaadjes basilicum en drapeer ze over de salade. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
Tip: Deze salade is ook heerlijk als burger! Leg een plak tomaat op de BBQ en beleg daarna een broodje met tomaat, mozarella en basilicum. Besprenkel met olijfolie en wat peper en zout.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.