Receptinformatie
Koken
Snijd de uien en knoflook heel fijn, fruit dit gedurende 5 minuten in de olie, maar niet bruin.
Voeg na 3 minuten fruiten de tomatenpuree toe en laat dit even ontzuren.
Roer de suiker erdoor samen met de tomatenblokjes, het sap en de bouillonblokjes.
Breng dit samen met 3 dl water tegen de kook aan.
Maak de wortel en prei schoon, en snijd deze in heel dunne reepjes of doe dit op de rasp.
Laat het blikje bamboescheuten uitlekken en voeg ze tenslotte samen met de gembersiroop, de taugé en versgemalen peper en zout toe aan de Chinese tomatensoep.
Serveren
Voeg eventueel nog wat noedels toe voor extra vulling.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.