Receptinformatie
Chinese kool mét krokant gebakken kokosbananen: dat is pas een tropisch stamppotje! Met dit recept hoef je de kinderen geen twee keer te roepen om aan tafel te gaan.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Schil de aardappels en snijd in kleine blokken.
Maak de kool schoon en snijd in flinterdunne repen.
Pel de bananen.
Koken
Zet de aardappels op met water en zout en kook ze in 20 minuten gaar.
Bak intussen de spekblokjes op matig hoog vuur knapperig uit.
Verhit de boter en bak de bananen om en om in ongeveer 5 minuten goudbruin. Bestrooi ze met 2 eetlepels gemalen kokos.
Serveren
Serveer de stamppot in een grote schaal en leg de bananen er op.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.