Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en snijd ze aan de bolle kant in.
Steek uit het bladerdeeg rondjes van ø 5 cm, verpak ieder tomaatje in bladerdeeg met de insneden naar boven.
Halveer de mozzarella bolletjes.
Maak intussen een dressing van 2 delen olijfolie en 1 deel aceto balsamico.
Koken
Bak de Chica caprese taartjes, in het midden van de voorverwarmde oven in ± 7 minuten goudbruin.
Doe wat van de dressing in een amuselepel, zet hier het afgebakken taartje in, bestrooi met versgemalen peper en wat zout en garneer tenslotte met de mozzarella en basilicum.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.