Receptinformatie
Hmm, veel verschillende soorten groenten in 1 maaltijd, daar houden we van! Met deze bulgursalade zit dat gelukkig helemaal goed.
Voorbereiding
Maak de champignons schoon en halveer de grote exemplaren.
Pel en snipper de knoflook.
Snijd een heel klein stukje van de onderzijde van de aspergetips.
Was de cherrytomaten.
Hak de dragon grof.
Koken
Kook de bulgur in 10 minuten in kokend water met zout gaar.
Verhit intussen de olijfolie en roomboter in een grote koekenpan en bak de champignons 5 minuten.
Roer de knoflook erdoor en voeg de aspergetips toe en bak 2 minuten mee.
Roer de tomaten en de dragon erdoor en bak 2 minuten mee.
Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Schep de gare bulgur door de gebakken groenten.
Serveren
Doe de lauwwarme bulgursalade in een mooie grote schaal en verkruimel de feta erboven fijn.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.