stomen

Bulgursalade vol groente

Deze salade kan warm én koud!

Receptinformatie

Salade
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Hmm, veel verschillende soorten groenten in 1 maaltijd, daar houden we van! Met deze bulgursalade zit dat gelukkig helemaal goed.

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Maak de champignons schoon en halveer de grote exemplaren.

Pel en snipper de knoflook.

Snijd een heel klein stukje van de onderzijde van de aspergetips.

Was de cherrytomaten.

Hak de dragon grof.

Koken

Kook de bulgur in 10 minuten in kokend water met zout gaar.

Verhit intussen de olijfolie en roomboter in een grote koekenpan en bak de champignons 5 minuten.

Roer de knoflook erdoor en voeg de aspergetips toe en bak 2 minuten mee.

Roer de tomaten en de dragon erdoor en bak 2 minuten mee.

Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Schep de gare bulgur door de gebakken groenten.

Serveren

Doe de lauwwarme bulgursalade in een mooie grote schaal en verkruimel de feta erboven fijn.