Receptinformatie
Kun jij ook altijd moeilijk kiezen of je warm of koud wilt lunchen? Maak dan deze bruschetta's die zowel warm als koud te maken zijn met dezelfde ingrediënten!
Voorbereiding
Snijdt 3 trostomaten in plakjes en de andere 3 in blokjes. Doe ze in aparte schaaltjes.
Hak de overige ingrediënten, knoflook, rode ui en basilicum fijn. Snijdt de mozzarella in plakjes.
Koken
Voeg de helft van de rode ui, helft van de basilicum & de knoflook toe aan de tomatenblokjes. Breng op smaak met wat olijfolie, balsamicoazijn en peper en zout.
Voeg de andere helft van de rode ui & basilicum toe aan de plakjes tomaat. Breng op smaak met peper en zout.
Snijdt 1 pistolet in plakken en beleg met de tomatenblokjes mix, bestrooi met de helft van de parmezaanse kaas. Rooster het broodjes 8 min in de oven.
Snijdt de andere pistolet ook in plakken en beleg om en om met de tomatenplakjes en plakjes mozzarella. Maak het broodje af met geraspte Parmezaanse kaas.
Serveren
Garneer beide broodjes met balsamicosiroop. Voeg ter garnering nog een blaadje basilicum toe en verse peper.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.