Receptinformatie
Nederlandse aardappelen, groenten en kaas met wat inspiratie uit Zwitserland… maakt Hollandse rösti! Heel makkelijk te maken en het kan eigenlijk niet mislukken.
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de aardappels. Rasp deze grof. Dep de aardappelrasp droog met wat keukenpapier.
Was de broccoli en snijd in roosjes (bewaar de steel om bijv. soep van te maken).
Snijd de ui in reepjes en de champignons in plakjes.
Koken
Verwarm wat olie in een pan en bak de aardappelrösti op hoog vuur en blijf bewegen. Voeg na 10 minuten de broccoliroosjes toe en roerbak op middelhoog vuur nog 10 minuten.
Voeg de champignons toe en roerbak nog 5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Schud of schep regelmatig om.
Verdeel de rösti met broccoli over een ovenschaal (of 4 kleine ovenschaaltjes) en bestrooi met de geraspte kaas.
Serveren
Verdeel de rösti over vier borden.
Probeer dit gerecht ook eens met spekjes erdoor!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.