Broccoli met met spekjes en pijnboompitjes
Receptinformatie
Verwarm de oven op 200°. Was de krieltjes en laat ze even uitlekken. Doe ze daarna in een ovenschaal, samen met het zout, en de olie. Goed door elkaar roeren en daarna in het midden van de oven. Vergeet niet af en toe te roeren. Op het laatste moment de bieslook toevoegen. Ongeveer in 20 min. gaar.
Snijd de broccoli in kleine roosjes en de stelen in kleine stukjes. Verwarm de olie in een wok. Voeg 4 plakken, in dunne reepjes gesneden, spek toe en bak ze in een paar minuten lekker bruin. Voeg de broccoli toe, roerbak 8-9 minuten tot de broccoli net gaar is. Roer er de geroosterde pijnboompitten en de gehakte verse bieslook door.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.