Brocolli met kaassaus
Receptinformatie
En natuurlijk kan je de vissticks vervangen door een lekker stukje vis of vlees.
Snijd de broccoli in roosjes en de steel in kleine stukjes. Stoom ze net gaar. Verwarm 40 gram boter in een pannetje met een dikke bodem. Voeg de eetlepels bloem toe. Roer 2 minuten boven zacht vuur tot het mengsel lichtbruin wordt en pruttelt. Doe er geleidelijk de melk bij. Blijven roeren boven matig vuur tot het mengsel kookt en indikt. Haal het van het vuur en roer er de geraspte belegen kaas door tot deze gesmolten is. Giet de saus over de warme broccoli en serveer.
Lekker met gekookte aardappelen en een paar vissticks (waarom ook niet )
Ik bak de vissticks altijd in de oven. Dat scheelt een pan, de eventuele vislucht en boter.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.