Broccoli met champignons
Receptinformatie
Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in kleine stukjes. Bak ze langzaam gaar in een koekenpan. Voeg peper en zout naar smaak toe. Onze voorkeur gaat uit naar ene Tefal plan, want dan heb je echt maar een klein scheutje olie nodig om de aardappelen in te bakken.
In een andere koekenpan, bak je zachtjes de vinken gaar in een klontje boter.
Snijd de broccoli in kleine roosjes en de stelen in kleine stukjes. Verwarm de boter en de uitgeperste teen knoflook in een wok. Voeg de champignons in schijfjes gesneden toe. Bak 2 minuten tot de champignons gaar zijn. Schep ze uit de pan, op een bord. Doe de broccoli in de pan, roerbak ze in 3 tot 4 minuten gaar. Doe de champignons terug in de pan, roer ze nog 2 minuten mee. Warm serveren.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.