Broccoli en mihoensalade
Receptinformatie
Bereid de mihoen volgens de verpakking. Spoel af met koud water en zet even weg. Snijd de broccoli in kleine roosjes, was de peultjes en kook in vijf minuten beetgaar. Snijd de paprika ondertussen in dunne reepjes. Rooster de cashewnoten in een droge pan goudbruin in een minuut of drie. Maak een dressing van de sojasaus, het sap van de limoen en een flinke snuf zwarte peper. Meng de broccoli, de peultjes en paprika door de mihoen. Giet de dressing erover en meng door de salade. Maak af met de cashewnoten.
Tip:
Snij rode peper open, verwijder de pitjes zorgvuldig en was na onder stromend water (was je handen goed naderhand!!!) Knip de rode peper in dunnen reepjes en strooi die over de sla. Serveer met nog wat extra sojasaus en limoen ernaast voor de liefhebber.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.