Receptinformatie
Ben je gek op bruschetta maar heb je eens zin in een variatie recept? Probeer deze boterhampuntjes met gegrilde asperges!
Voorbereiding
Breng in een grote pan water met zout aan de kook.
Schil de asperges met een dunschiller van het kopje naar beneden.
Snijd ongeveer 2cm van het onderste deel van de asperges en leg ze op een schaal.
Verwarm de ovengrill voor.
Snijd de binnenkant van boterhammen in driehoekjes en rooster ze in de broodrooster of oven.
Snijd de radijsjes en ham in kleine plakjes.
Koken
Kook de asperges 10 minuten.
Laat de asperges hierna nog 10 minuten in het kookvocht staan.
Rooster de stukjes brood in een broodrooster of de oven.
Bestrijk hierna de geroosterde broodjes met pesto.
Leg de rucola, ham, radijs en asperges bij elkaar op de broodjes.
Serveren
Serveer de broodjes direct!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.