Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de courgette in kleine blokjes en hak 2 eetlepels peterselie fijn.
Snijd de soepgroenten (prei, wortel, bloemkool, selderij, rode paprika) fijn.
Koken
Verwarm in een grote koekenpan wat olijfolie.
Bak de aardappelschijfjes op een hoog vuur al omscheppend in ongeveer 10 minuten goudbruin.
Voeg na 5 minuten deze groenten en courgette toe.
Klop intussen de eieren los met de melk, voeg versgemalen peper, zout en de fijngehakte peterselie toe. Schep tenslotte de geraspte kaas door het eimengsel.
Haal de pan van het vuur, schep de gebakken aardappelschijfjes en groenten door het eimengsel.
Verwarm opnieuw wat olijfolie in de koekenpan, schenk de helft van het ei/groentemengsel in de hete koekenpan (of in 2 tegelijk) en bak de boerenomelet op een matig vuur gaar.
Serveren
Serveer de boerenomelet op brood met wat veldsla.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.