Receptinformatie
Een variant op de beroemde Amerikaanse Bacon, Lettuce en Tomato sandwich, alleen dan met wraps en avocado. De perfecte lunch voor in het weekend.
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Snijd de gewassen romaine sla in repen.
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees in een schaal.
Prak de avocado’s fijn en voeg het citroensap toe tegen het verkleuren.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de gewassen tomaten in blokjes.
Koken
Bak in een droge koekenpan de bacon 3 minuten op matig hoog vuur knapperig bruin.
Bestrijk de tortillas met de geprakte avocado.
Verdeel de sla, tomatenblokjes en bacon erover.
Serveren
Rol de wraps luchtig op en halveer ze.
Steek elke helft vast met een prikker.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.