Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in roosjes. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Bestrooi de kipfilet met kerriepoeder en snijd de kip in stukjes.
Koken
Breng het water met de bouillontabletten aan de kook en voeg de bloemkool, aardappelen, kip en rijst toe. Laat alles circa 15 minuten zachtjes koken. Laat alles circa 15 minuten zachtjes koken.
Was de tomaten, snijd ze in stukjes en voeg ze met de gemberpoeder en de koriander(poeder) toe aan de soep.
Verwijder de velletjes van de tomaten met een vork zodra deze loslaten. Breng de soep op smaak met peper en zo nodig meer kruiden.
Serveren
Serveer de soep met (ciabatta- of stok-)brood en eventueel geraspte kaas.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.