Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de stengels van de bleekselderij-struik, verwijder eventueel ‘harde’ draden en was de stengels onder stromend water. Dep ze droog en snijd ze in dunne plakjes.
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appel in kleine blokjes, besprenkel ze direct met wat citroensap. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes inclusief het groen en hak 1 eetlepels bladselderij fijn.
Doe alle gesneden groenten/fruit in een grote mengkom, schep de iets kleiner gehakte walnoten erdoor.
Maak een dressing door de mayonaise los te roeren met 3 eetlepels water, 1 eetlepel citroensap en de mosterd.
Maak dit verder op smaak met nog wat rasp van de citroenschil, zout en versgemalen peper. Schep de dressing door het groentemengsel en laat dit bij voorkeur een uur ‘intrekken’.
Serveren
TIP: Ook lekker om wat rozijnen toe te voegen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.