Receptinformatie
Voorbereiding
Bladerdeeg ontdooien en elk plakje in tweeën of in vieren snijden.
Op een bakblik verdelen dat met bakpapier is belegd.
Elk plakje in het midden inprikken met een vork en even koel wegzetten.
Koken
Verwarm de boter in een pan en bak de paddenstoelen op hoog vuur tot het vocht verdampt is.
Bestrooi met een beetje zout en peper en laat afkoelen, meng er de kaas, peterselie en knoflook door.
Kerf elk deegplakje met de botte kant van een mes 1 cm van de rand in en zorg dat je het deeg niet doorsnijd.
Leg in het midden van de deegplakjes een hoopje paddenstoelenmengsel, kwast de rand in met het ei en bak ze in ± 20 minuten mooi bruin en gaar.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.