Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in water met wat zout in ongeveer 20 minuten gaar.
Verwarm intussen de boter in de melk, giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
Giet er al roerend de hete melk bij en roer het geheel tot een mooie gladde puree.
Hak de schoongemaakte ui heel fijn, schil de appels verwijder de klokhuizen en snijd de appel in kleine blokjes
Rasp de bietjes in plakjes of reepjes, verwarm ze in de hete puree en roer er de ui en appelblokjes door.
Snijd de geitenkaas in kleine blokjes, schep ze tenslotte door de warme bietjesstamppot. Maak het geheel verder op smaak met fijngeknipte bieslook, versgemalen peper en zout.
Serveren
Ook lekker met gebakken verse worst. Schep voor een ‘romige’ variant 1 eetlepel mayonaise door de stamppot.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.