Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de bieten en snijd ze in grove stukken.
Doe ze in een blender samen met het boekweitmeel, het bakpoeder, water, de eieren, kaneel en het snufje zout.
Laat de blender draaien tot er een mooi glad beslag ontstaat, schenk het beslag in een kom.
Koken
Verwarm in een koekenpan één eetlepel kokosolie en schep er ongeveer een soeplepel beslag in. Laat het deeg over de gehele bodem uitvloeien.
Bak de pannenkoeken op een middelhoog vuur aan beide kanten, keer de pannenkoek pas om als de bovenkant helemaal ‘droog’ is. Herhaal dit tot al het beslag op is. Houd de pannenkoeken warm in een voorverwarmde oven van 100˚C.
Serveren
Serveer de bietenpannenkoeken met schenkstroop.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.