Receptinformatie
Voorbereiding
Laat eerst de biefstukken op kamertemperatuur komen en verwarm de oven voor op 200 ºC.
Snijd de roseval aardappels in gelijke stukken. Snijd de maïskolven in dikke plakken.
Pel en snijd de knoflook grof. Pureer met een staafmixer de knoflook, peterselie, rode wijnazijn, chilivlokken, olijfolie en een beetje zout en peper.
Snijd de tomaten in blokjes. Pel en snijd de ui in halve ringen. Giet de zwarte bonen af en spoel ze schoon. Meng in een kom de tomaten, ui, zwarte bonen en de resterende chimichurri.
Koken
Verdeel de roseval aardappels en de maïskolven over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met een scheut olijfolie en bestrooi met de cayennepeper en een beetje zout. Hussel alles goed door. Bak de roseval aardappels en de maïskolven in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Verwarm een grillpan. Besmeer de biefstuk met de chimichurri en gril om en om in circa 6 minuten gaar. (bewaar de rest van de chimichurri voor de salade). Laat de biefstukken op een bord met aluminiumfolie erover rusten. Snijd de biefstukken in plakken.
Serveren
Verdeel de roseval, maïs en de salade over borden. Leg hier wat plakjes biefstuk op.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.