Receptinformatie
's Werelds beste bartenter en cocktailkunstenares Tess Postuhums ontwikkelde deze heerlijke Berry Basil mocktail: een cocktail die écht de hele dag kan. Er zit namelijk geen druppel alchohol in, alleen de lekkerste kruiden en je favo rood fruit.
Voorbereiding
Snijd de aardbeien en citroen in stukjes.
Maak de groene thee en laat helemaal afkoelen.
Verdeel de bramen, stukjes aardbei en citroen over twee wiskeyglazen en plet in de bodem. Dit kan het makkelijkst met een vijzel of de achterkant van een grote lepel.
Voeg de andere ingrediënten ook aan de glazen toe.
Vul ze af met crushed ijs en roer door zodat alle smaken goed mengen.
Serveren
Garneer de mocktails met een kort rietje, twee verse bramen, een halve aardbei en een takje verse basilicum.
En ga je toch liever voor een echte cocktail? Voeg dan 45 ml gin toe.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.