Receptinformatie
Voorbereiding
Kook de mie nestjes met de Ketjap Asin volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Giet ze af in een vergiet en laat ze goed uitlekken.
Snijd ondertussen de paksoi in brede repen (zowel de bladeren als de steel). Pel en snijd de uien in ringen.
Snijd de lente-uien (ook het groen) in ringetjes
Koken
Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels wok olie in en wok hierin de biefreepjes en de uienringen circa 2 minuten.
Voeg de paksoi toe en roerbak deze 2 minuten mee. Schep de goed uitgelekte mie erdoor en wok nog eens 3 minuten.
Serveren
Schep het gerecht op borden of in kommen. Zet de teriyakisaus en lente-ui op tafel. Eet smakelijk!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.