Receptinformatie
Kim van De Genietende Foodie bedacht deze groentespiezen van de barbecue met een zelfgemaakte kruidendressing. Heerlijk voor een zomerse dag!
Voorbereiding
Koken
Serveren
Voorbereiding
Breng de barbecue op temperatuur.
Hak de knoflook in grove stukken en snijd de bieslook fijn. Meng dit in een kom met de olijfolie en peper. Laat de kruidendressing staan.
Halveer de zoete puntpaprika's en verwijder de zaadlijsten. Pel de ui en snijd de puntpaprika, portabella en ui in grove stukken. Halveer de aubergine en snijd deze in plakjes.
Rijg de groente om en om aan de spiezen.
Koken
Leg de groentespiezen op de barbecue en draai ze regelmatig om.
Serveren
Serveer de groentespiezen met met de zelfgemaakte kruidendressing.
Kijk <a href="http://degenietendefoodie.nl/2017/recept-groentespies-barbecue-met-kruidendressing/ ">hier</a> voor de hele blog!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.