Receptinformatie
Barbecueën met zomerfruit, wie had dacht gedacht? Met deze rode bessen glazing geef je je barbecuegerechten een zomerse boost.
Voorbereiding
Was de bessen en wrijf ze boven een kom door een zeef.
Pel de knoflookteen.
Koken
Meng het bessensap met de vloeibare honing, oestersaus, (sesam)olie, (witte wijn)azijn en suiker.
Pers de knoflookteen erboven uit en klop de glazing goed door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper.
De glazing is lekker op spareribs, ribeye, kip en zelfs ook op vis.
Wrijf de keuze van je barbecuevlees- of vis ermee in en laat 10 minuten trekken.
Serveren
Super lekker om te serveren samen met een groene salade en stokbrood.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.