Receptinformatie
Deze Aziatische viskoekjes zijn extra speciaal door een geheim ingrediënt: oesterzwammen. Met deze originele snack steel je zeker de show!
Voorbereiding
Kneus de citroengras op je werkvlak en gebruik alleen de zachte binnenkant hiervan. Hak dit fijn.
Schil de gemberwortel en hak deze ook fijn.
Hak de koriander (incl. steeltjes) fijn, maar houd een paar mooie blaadjes apart. Leg deze in een kommetje koud water om ze mooi te houden.
Snijd de oesterzwammen en de vis heel fijn en meng met de gember, koriander en citroengras.
Meng daarna de ei, vissaus, bloem en een snuf zout en zwarte peper er ook doorheen.
Verdeel het mengsel in 8 porties en kneed er koekjes van.
Koken
Zet een grote koekenpan met antiaanbaklaag met 2 eetlepel olijfolie op matig hoog vuur.
Bak de koekjes 2 minuten aan elke kant, of tot ze mooi goudbruin zijn.
Serveren
Serveer de koekjes met wat verse koriander en chilisaus.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.