Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de aubergines in de lengte in vieren en vervolgens in schuine stukjes van circa 4 cm lang.
Leg de aubergines in een vergiet, bestrooi ze met zout en laat ze circa 30 minuten staan.
Snijd de lenteuitjes fijn, houd het groen en het wit apart. Snijd de pepers in dunne ringetjes.
Spoel het zout van de aubergines en dep ze droog met keukenpapier.
Koken
Verhit de olie in de wok. Doe de aubergines, knoflook, gember en het wit van de lenteuitjes erin en roerbak circa 1 minuut.
Voeg de soja, peper, hoisinsaus en kippenbouillon toe en laat de aubergines op niet te hoog vuur in circa 10 minuten gaar stoven.
Laat daarna op hoog vuur al roerbakkend het meeste vocht verdampen.
Garneer voor het opdienen met het groen van de lente-uitjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.