Receptinformatie
Een smoothie bowl is hét perfecte begin van je dag. En deze appeltaart-versie spant misschien wel de kroon! Maak de smoothie de avond van te voren, bewaar 'm in de koelkast en top de koude smoothie 's ochtends af met granola en rozijnen.
Voorbereiding
Schil de appels en snijd ze in stukjes.
Kook de appels 10 minuten in een klein laagje water met het citroensap totdat ze zacht zijn.
Ontpit de dadels en doe ze samen met de amandelspread en kaneel in een blender.
Voeg de appel en de yoghurt ook toe en mix dit tot je een lekker dikke smoothie hebt.
Serveren
Schenk de smoothie in een kom en top af met de rozijnen, de granola en een snuf kaneel. En deze smoothie drink je niet met een rietje, maar eet je gewoon met een lepel.
Tip: vervang de amandelspread een keer door tahin, hazelnootspread of pindakaas!
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.