Appelcrumble met kaneel
Receptinformatie
Gebak
Bijgerecht
40-50 min
Hoe maak je deze heerlijke appelcrumble?
- Verwarm de oven voor op 200 graden celcius. Wel de rozijnen in heet water.
- Meng de appel met kaneel en 30 gram suiker. Kneed met de mixer in de keukenmachine de rest van de suiker, vanillesuiker en boter en de bloem tot een kruimelig deeg. Laat de krenten goed uitlekken.
- Meng ze met de appel en verdeel over de ovenschaal. Bestrooi met de deegkruimels.
- Bak de crumble in de voorverwarmde oven in 20 min goudgaar en bruin. Laat de crumble tot kamertemperatuur afkoelen en serveer ter plekke met een toef slagroom. Bestrooi de crumble tot slot met gemalen kaneel.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.