Receptinformatie
Pumpkin spice latte, dekentjes en kaarslicht: de herfst heeft zo z'n voordelen! Niet genoeg voor je? Dan weten wij er nog wel eentje: we kunnen weer aan de warme havermout! Lees verder om te zien hoe je dit warme ontbijtje maakt.
Voorbereiding
Snijd de appel in hapklare stukjes.
Snijd de gember fijn.
Koken
Verwarm voor de topping de roomboter in een pan, voeg de appel, de helft van de maple syrup en kaneel toe en verwarm 10 minuten op zacht vuur. Roer af en toe goed door.
Verwarm voor de pap de havermout in een pan met de melk en het water.
Laat 5 minuten koken en voeg de rest van de specerijen, de gember, de appelmoes en de maple syrup toe en verwarm nog 2 minuten door.
Serveren
Serveer de havermoutpap in een kom en schep de topping erop. Strooi als laatst de pecannoten er over.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.