APK – Aziatische Paksoi Keuken
Receptinformatie
Kook de rijst zoals je gewend bent of zoals op de verpakking omschreven.
Pak een kom en giet hierin de sesamolie, 1 eetlepel olijfolie en de soyasaus voor de marinade. Hak de knoflook fijn en roer door de marinade. Snij de zalmmoot in blokjes van ongeveer 1 bij 2 cm, voeg toe aan de marinade en schep het goed door elkaar.
Snij de paksoi (inclusief de bladen) in repen
Snij de tomaat van boven in vieren en verwijder het harde gedeelte
Snij de kwartjes nogmaals in tweeën
Zet een wokpan op hoog vuur en laat heet worden. Schenk een eetlepel olijfolie in de pan en laat ook heet worden. Roerbak de paksoi, zalm en tomaat 1 minuut op hoog vuur. Schep direct op een bord en serveer met de rijst.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.