Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Snijd de onderkant van de andijvie en snijd de andijvie in reepjes.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Koken
Verhit een klontje boter in een koekenpan en fruit de mosterdzaadjes en het komijnpoeder circa 2 minuten. Voeg het kalfsgehakt toe en rul het gehakt in circa 8 minuten. Breng het gehakt op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Leg de cherrytomaten in een ovenschaal, besprenkel met een beetje olijfolie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Pof de cherrytomaten circa 8 minuten in de oven.
Meng in een kommetje de Griekse yoghurt, knoflook en de rasp van de citroen. Breng het sausje op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Beleg de wraps in het midden met de andijvie.
Verdeel het kalfsgehakt over de andijvie, verdeel de cherrytomaten erover en lepel de Griekse yoghurt erover. Rol de wraps op en snijd ze doormidden.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.