Andijviestamppot met kaas en lenteui
Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de andijvie schoon en snijd de groente in heel smalle repen.
Schil en was de aardappelen.
Koken
Kook de aardappelen in circa 20 minuten in weinig water gaar. Giet de aardappelen af. Breng de melk aan de kook.
Pureer de aardappelen met een stamper of met een pureeknijper en voeg al roerende de kokende melk en de boter toe. Breng de luchtige puree op smaak met zout, peper en kerriepoeder. Snijd de kaas in blokjes, de schoongemaakte lenteui in ringen en hak de hazelnoten grof.
Schep de rauwe andijvie met de kaas, lenteui en noten door de hele aardappelpuree en laat de andijviestamppot al roerende goed warm worden.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.