Receptinformatie
Voorbereiding
Verwijder het velletje van de chorizo en snijd de chorizo in kleine blokjes.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Pel en snipper de de rode uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
Halveer de Amsterdamse uien. Snijd de andijvie fijn.
Koken
Bak de chorizo in een koekenpan in circa 4 minuten krokant. Voeg de kipfilet toe en bak circa 6 minuten mee.
Verhit een scheutje olie in een pannetje en fruit de ui, knoflook en de paprikapoeder circa 2 minuten. Voeg de paprika’s toe en bak circa 4 minuten mee.
Schenk de tomatenblokjes bij de groente en breng het geheel aan de kook. Kook circa 5 minuten. Breng de saus op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Besmeer de tortilla’s met de saus. Verdeel de andijvie eroverheen. Verdeel de chorizo, kipfilet en de Amsterdamse uien over de andijvie. Lepel de crème fraîche eroverheen. Rol de tortilla’s op en serveer.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.