Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de taaie onderkanten van de asperges en schil ze met een dunschiller.
Koken
Breng de schillen aan de kook met 0,5 liter water en laat dit op een laag vuur een half uur inkoken.
Klop de slagroom stijf en voeg de suiker en een beetje afgekoeld / ingedikt kookvocht toe.
Leg de gekookte aspergekoppen / punten op de amuselepels.
Plaats hierop een halve eetlepel van de aspergeslagroom.
Snijd de aardbeien in vieren en leg twee kwartjes op de slagroom / mouse.
Serveren
Garneer de amuse met een klein munt topje.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.