Receptinformatie
Voorbereiding
Maak de prei schoon. Gebruik alleen het wit en snij dit in smalle ringen. Houd 2 eetlepels prei-ringen achter voor de garnering.
Meng de prei-ringen door het gehakt met het losgeklopte ei, beschuitkruim en zout en peper naar smaak.
Koken
Vorm mooie stevige hamburgers van het mengsel en bak deze in de boter gaar en goudbruin (circa 6-7 minuten aan elke kant).
Leg op het laatst de plak kaas op de hamburger en laat de kaas langzaam smelten. Snijd het broodje open, beleg het met de blaadjes sla, leg de hamburger ertussen en garneer met plakjes tomaat en ringetjes prei.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.