Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de aardperen en snijd ze in stukken. Leg ze in een pan met water (zo worden ze niet bruin).
Schil nu de aardappels en snijd ze in even grote stukken. Leg deze bij de aardperen in de pan. Voeg wat zout toe en kook ze 15 minuten, tot ze gaar zijn.
Koken
Rooster ondertussen in een koekenpan de noten in ongeveer 3 minuten goudbruin, zonder olie.
Laat ze afkoelen en hak ze doormidden.
Verwarm de melk ongeveer 2 minuten.
Giet de aardperen en aardappelen af en stamp ze fijn samen met de verwarmde melk fijn tot een puree.
Snijd de blaadjes van de peterselie en verdeel deze met de gehakte noten en de hazelnootolie over de puree.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.