Aardbeientiramisu
Receptinformatie
Koken
Leg op ieder bordje 2 lange vingers. Besprenkel ze met het appelsap. Houd 8 mooie aardbeien achter voor de garnering en pureer de overige met 2 eetlepel suiker en het citroensap in de blender of keukenmachine. Schenk de helft van de puree uit over de lange vingers.
Vermeng de achtergehouden aardbeienpuree met de crème fraîche of de kwark, de overgebleven 2 eetlepels suiker en vanillesuiker. Schenk dit mengsel uit over de lange vingers en garneer met de achtergehouden aardbeien en de citroenmelisse.
Serveren
Serveer het dessert koel.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.