Receptinformatie
De lekkerste ijsjes? Die maak je zelf. En je kids helpen natuurlijk mee. Ze zitten boordevol fruit, dat smikkelt lekker weg onder het zonnetje.
Voorbereiding
Maak de aardbeien schoon en hak ze grof.
Koken
Leng het aardbeiensiroop aan met 1.5 deciliter water.
Verdeel de gehakte aardbeien over een ijsblokjeshouder (van 14 blokjes).
Schenk de aardbeiendrank erover uit.
Zet de houder voorzichtig in het vriesvak van de koelkast en laat het water half bevriezen.
Neem de houder uit het vriesvak en steek in elk blokje een houten staafje of gehalveerd kleurig rietje. Dit zijn de handvatten.
Zet de houder terug en laat de blokjes verder bevriezen.
Serveren
Houd de onderzijde van de houder een paar tellen in heet water en haal de ijsjes uit de houder. Serveer meteen.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.