Receptinformatie
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Was de aardappels en halveer ze. Laat de schil om de aardappels zitten voor extra smaak en bite.
Kook de aardappels circa 10 minuten. Giet de aardappels af en laat deze een aantal minuten rusten.
Haal de blaadjes rozemarijn van de takjes. Bewaar 2 takjes voor de garnering. Kneus de blaadjes in een vijzel.
Koken
Verdeel de aardappeltjes in een braadslee en giet er de olijfolie overheen.
Voeg de teentjes knoflook (incl. schil) en de rozemarijn toe en bestrooi met wat peper en zout.
Hussel het geheel even door elkaar en zet de braadslee in de oven voor 20-25 minuten. De aardappeltjes zijn klaar als ze goudbruin zijn en een lekker knapperig korstje hebben.
Serveren
Garneer de aardappeltjes met de 2 overgebleven takjes rozemarijn. De gepofte knoflook is nu lekker zacht en combineert heerlijk bij de aardappeltjes en kalkoen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.