Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de aardappels en snijd ze kleiner.
Snipper de paprikahelft heel fijn.
Snijd of knip de bieslook fijn.
Koken
Zet de aardappels op met 3 dl water, breng het water snel aan de kook en kook de aardappels op laag vuur en afgedekt gaar in 20 minuten.
Verhit intussen de ‘basis voor roomsoep’ tot tegen de kook aan. Hang een zeef boven de roomsoep en schenk de aardappels met het kookwater erin.
Wrijf de aardappels door de zeef. Roer de soep glad en breng deze aan de kook. Roer de paprikasnippers en zalmsnippers erbij en kook de soep 4 minuten zachtjes door.
Roer de andijvie erbij en breng de soep op smaak met zout en peper. Neem de pan van het vuur en roer de bieslook erbij.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.