Receptinformatie
Voorbereiding
Schil de aardappelen en snijd in vieren.
Rasp de Gruyère kaas.
Koken
Kook de aardappelpartjes in een pan met voldoende water en een beetje zout in 15 tot 20 minuten.
Giet de aardappels af.
Verhit in een klein pannetje ondertussen een laagje olie.
Leg als de olie warm is, de knoflookteentjes met schil en al in de hete olie.
Laat het gaar worden (tot de knoflook zacht is).
Voeg aan de aardappels de zachte knoflook, Gruyère en melk toe.
Stamp het geheel tot een romige puree. Breng op smaak met zout, peper en een beetje nootmuskaat.
Serveren
Garneer het geheel met een klein beetje fijngehakte verse peterselie en geraspte Gruyère.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.